Diensten

Home / Diensten

Werkwijze

Je wilt je huis snel verkopen en tegen een zo hoog mogelijke verkoopprijs? Retouche Vastgoedstyling helpt je jouw woning zodanig te presenteren dat de woning in een optimale verkoopconditie wordt gebracht!

Vastgoedstylingadvies biedt je inzicht in de veranderingen die het grote verschil zullen maken in de presentatie van de woning. Dit inzicht is absoluut geen kritiek op jouw persoonlijke leefwijze en smaak, maar is puur marketing-, ofwel verkoopadvies. We zullen de persoonlijkheid van je huis ontdekken en daar de adviezen op baseren. Het is de bedoeling dat de woning een stijlvolle en harmonieuze uitstraling krijgt, zodat een koper er zichzelf met zijn spullen in kan zien wonen.

Er zijn diverse werkwijzen mogelijk voor ieder budget en desgewenst op maat gemaakt.

Afhankelijk van jouw wensen stellen we in een vrijblijvend gesprek vast waar Retouche Vastgoedstyling voor jou de meerwaarde kan bieden. Van een kort consult tot uitgebreid project en professionele fotografie en websitepresentatie!

Ook voor je nieuwe huis interieuradvies nodig? Advies over verlichting, kleur en materiaalgebruik, meubelopstelling of een totaal ontwerp van de woning uitgewerkt in een digitaal tekenprogramma behoren zeker tot de mogelijkheden.

De werkzaamheden worden ten allen tijde professioneel en met passie uitgevoerd. Een persoonlijke en klantgerichte benadering en uitstekende service zijn dan ook kenmerken van de dienstverlening van Retouche Vastgoedstyling.

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier.