2D en 3D plattegronden

Home / Diensten / 2D en 3D plattegronden
Retouche Vastgoedstyling levert woningplattegronden in 2D en 3D, opgemaakt in Floorplanner. Deze plattegronden zijn geschikt voor de publicatie op Funda. Deze dienstverlening is met name interessant voor makelaars die de woning inclusief plattegronden op Funda willen promoten. De interactieve versie van de plattegrond valt hier ook onder.

Plattegronden kunnen worden opgesteld op basis van aangeleverde en dus bestaande (bestek) tekeningen of op basis van nieuwe metingen door Retouche Vastgoedstyling uit te voeren. Plattegronden zijn een meerwaarde voor de verkooppresentatie, het geeft de koper een beter inzicht in de grootte van de woning, maar ook de advertentie op Funda zal met de plaatsing van plattegronden hoger in de lijst worden weergegeven!

Wil je de mogelijkheden van de woning beter laten zien aan potentiële kopers, zoals die van een uitbouw of de verbouwing van een keuken of badkamer? Ook in dit geval kan Retouche Vastgoedstyling helpen om een 3D visualisatie te maken in een professioneel digitaal tekenprogramma, Google Sketchup. Met een realistische sfeerimpressies biedt je de kijker een prachtig beeld hoe de woning naar eigen smaak gemoderniseerd en uitgebouwd kan worden.

Heb je zelf een nieuwe woning op het oog of verbouwplannen? Ook voor het ontwerp van een nieuw interieur of zelfs van een totale woning kan Retouche Vastgoedstyling je helpen. Op basis van jullie woonwensen en leefstijl zal een prachtig plan in 3D uitgewerkt worden.

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier.