Vastgoedstyling consult

Home / Diensten / Vastgoedstyling consult
Statistieken wijzen uit dat huizen die op een professionele manier verkoop klaar zijn gemaakt, sneller verkopen. Investeren in vastgoedstyling loont, het kan meer opleveren dan de vraagprijs met duizenden euro’s te verlagen.

Een huis kopen is een emotionele beslissing. Het overgrote deel van de potentiële kopers beslist binnen een minuut of ze de woning willen kopen. De presentatie van de woning is daarom doorslaggevend.

De meerderheid van de potentiële kopers is niet in staat om door een persoonlijke smaak heen te kijken. Daarom richten we ons met vastgoedstyling op het aantrekkelijker en interessanter maken van de woning, zodanig dat het een brede doelgroep aanspreekt en de eerste indruk onvergetelijk is.

Laat in een periode van grote veranderingen de presentatie van de woning over aan de Vastgoedstylist. Samen met de makelaar wordt op deze manier het beste uit de woning gehaald tijdens het verkooptraject. De verkoper kan zich zo concentreren op de volgende stap, de nieuwe woning!

Tijdens een Vastgoedstyling Consult gaat Retouche Vastgoedstyling samen met jou uitgebreid door de woning, waarbij een grondige analyse wordt uitgevoerd.

Sterke punten en eventuele problemen of tekortkomingen van de woningen worden benoemd. Je krijgt mondelinge tips en adviezen over welke veranderingen de grootste verschillen maken en de verkoopkansen vergroten.

Hoe creëer je bijvoorbeeld meer rust, ruimte en harmonie door verandering in de meubelopstelling, het kleurgebruik, gebruik van accessoires, opruimen, schoonmaken en neutraliseren?

Retouche Vastgoedstyling biedt je direct oplossingen.
Met praktische en handige adviezen wordt uw huis in een optimale verkoopconditie gebracht!

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier.