Presentaties

Home / Diensten / Presentaties
Uit ervaring zijn woningverkopers sceptisch over verkoopstyling. Ze willen tenslotte maar weinig of geen geld meer investeren in de woning die ze willen verkopen. Maar wat zij niet altijd weten is dat een investering in een goede woningpresentatie loont, zeker wanneer de woning maar niet verkocht raakt en de verkoper bijvoorbeeld met dubbele lasten komt te zitten.

Dat verkoopstyling en aandacht voor de totale woningpresentatie zorgt voor meer kijkers, een snellere verkoop en een zo hoog mogelijke verkoopprijs, kan het beste met voorbeelden duidelijk worden gemaakt.

Een verkoper kan nu eenmaal moeilijk objectief kijken naar zijn eigen woning. De eigen woon- en leefstijl die de verkoper door de jaren heen in zijn woning heeft gecreëerd, zal potentiële kopers niet altijd aanspreken. Negen van de tien keer kunnen ze hier niet doorheen kijken en vinden zij het moeilijk de mogelijkheden van de woning te zien. Daarom is het van belang de woning zo neutraal en aantrekkelijk mogelijk te presenteren, zodat het een breed koperspubliek aanspreekt. Een objectief persoon, zoals een verkoopstyliste, kan de verkoper er juist op attenderen waar de aandachtspunten liggen voor een aantrekkelijke woningpresentatie.

Om te laten zien wat verkoopstyling inhoud en waarom het loont hierin te investeren, biedt Retouche Vastgoedstyling presentaties aan. Met name voor bijvoorbeeld makelaarskantoren en banken die hun klanten graag willen helpen bij een snelle woningverkoop, is deze presentatie erg interessant.

Met voorbeelden van do’s en don’ts bij woningverkoop en de mogelijkheden praktijkvoorbeelden te behandelen, worden verkopers overtuigd te investeren in een goede woningpresentatie.

Een dergelijke presentatie wordt natuurlijk geheel naar wens op maat in elkaar gezet. Ook voor de locatievoorzieningen kan worden gezorgd.

Neem graag voor meer informatie contact op.

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier.