Interieurontwerp

Home / Interieurontwerp
Na een succesvolle verkoop van je woning ga je je droom tegemoet, een nieuwe woning! Of misschien heb je wel grootse verbouwplannen voor je huidige woning.

Niks is zo fijn als het gevoel van thuiskomen en je comfortabel voelen in je eigen huis. Of je nu van een landelijke sfeer houdt of juist van heel modern, naast de persoonlijke touch bepalen de balans en de harmonie in de woning het thuis-gevoel.

Balans en harmonie worden gecreëerd door het op de juiste manier toepassen van kleuren, materialen, verlichting, meubelopstelling, zicht- en looplijnen. Hoe je dit kunt bereiken, daarover adviseert Retouche Vastgoedstyling je graag.

Maar ook bij grotere vraagstukken over het bepalen van de juiste indeling bij verbouwingen, uitbouwen of nieuwbouw is Retouche Vastgoedstyling een goede partner om mee te sparren.

Op basis van jouw persoonlijke wensen en woonstijl maakt Retouche Vastgoedstyling een (3D) interieurontwerp en advies op maat. Ook begeleiding bij de uitvoering van het ontwerp behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier.