Makelaar

Home / Makelaar

Makelaar en Vastgoedstylist kunnen niet meer zonder elkaar

Als ervaren makelaar ziet u in één oogopslag of een woning die u in de verkoop neemt aantrekkelijk gepresenteerd is. Niet alleen de prijs is van belang, het “hele plaatje” dient te kloppen. Een “instapklare” woning heeft nu eenmaal een groter aantrekkingskracht dan een woning die dat niet is.

De ene woningbezitter heeft meer gevoel voor interieur, sfeer en smaakvol presenteren dan de ander. Het aan bewoners overlaten van uw verkoopresultaat zal dus tot wisselende successen leiden.

Als verkopend makelaar wilt u zich ook onderscheiden, daarom is het interessant om samen te werken met een professioneel Vastgoedstylist. Niets is zo belangrijk als de presentatie van een woning, er is maar één kans op een eerst positieve indruk!

De eerste indruk bepaalt of er wel of geen afspraak gemaakt wordt voor een bezichtiging.

Het inschakelen van een Vastgoedstylist is dan ook aan te bevelen alvorens woningen in de verkoop worden gezet. Uit onderzoek is gebleken dat gerestylde woningen sneller verkocht worden tegen een zo hoog mogelijke vraagprijs. Voor u als makelaar is dit natuurlijk zeer goede reclame.

Als makelaar bent u gewend met hele andere ogen een woning te benaderen dan de potentiële kopers. Primair beoordeeld u een woning vakkundig op de ligging, de bouwtechnische staat, het volume en het woonoppervlak. Een koper daarentegen zal in eerste instantie veel gevoeliger zijn voor de sfeerbepalende presentatie. Hier zorgt dan juist de Vastgoedstylist voor!

Retouche Vastgoedstyling maakt als Vastgoedstylist de inrichting stijlvol en aantrekkelijk en zorgt ervoor dat de ruimtebeleving optimaal wordt, door loop- en zichtlijnen te accentueren.

Wanneer de woning professioneel gestyled en gefotografeerd is hoeft u als makelaar zich enkel nog te richten op de daadwerkelijke verkoop. Retouche Vastgoedstyling is gekwalificeerd om een woning op een sfeervolle, toegankelijke wijze te stylen, zodanig dat de foto’s er als de werkelijkheid uitnodigend uitzien.

Wanneer u leegstaande of modelwoningen in de verkoop of verhuur heeft, kunnen deze ook volledig ingericht worden met kwalitatief hoogwaardige meubels, accessoires en wand- en vloerafwerking. Doordat Retouche Vastgoedstyling een professionele samenwerking heeft met ‘1-2-3 Verkocht’ bent u gegarandeerd van een hoogwaardige presentatie, aangepast aan de woning en de doelgroep.

Twaalf redenen om samen te werken

 • Makelaar profileert zich in de regio als hét kantoor dat waarde hecht aan woningpresentatie
 • Na verkoopklaar maken uitstekende presentatie van de woningen op internet en in brochure
 • Makelaar biedt ‘iets nieuws’ en onderscheidt zich van andere kantoren
 • Aanbieden volledig dienstenpakket
 • Het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers
 • Leegstand voorkomen, c.q. nieuwbouw huur- en koopwoningen ‘aankleden’
 • Zgn. ‘winkeldochters’ zo spoedig mogelijk verkopen
 • Uitstraling en imago van het Makelaarskantoor optimaliseren
 • Woningen sneller verkopen
 • Minder bezichtigingen nodig
 • Woningen verkopen tegen marktconforme prijs, dus geen noodzakelijke prijsaanpassingen
 • Hogere omloopsnelheid, lagere kosten, hogere inkomsten
Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier.