Over ons

Home / Over ons

Retouche Vastgoedstyling

Linda de Haan

Als specialist op het gebied van vastgoedpresentatie zorg ik dat de inrichting van jouw woning stijlvol en aantrekkelijk wordt neergezet voor de verkoop. Of het nu gaat om minimale aanpassingen of een totale restyling, ten alle tijden zal met een professionele aanpak de woning in een optimale verkoopconditie gebracht worden.
Een stijlvolle en aantrekkelijke woning zorgt voor een voorsprong op de woningmarkt. De adviezen kunnen daadwerkelijk leiden tot een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs van de woning!

Een nieuwe woning op het oog of toch liever verbouwen? Ook voor een uitgebreid interieuradvies op maat ben je hier aan het goede adres. Wacht niet te lang met het inwinnen van advies, want dan weet je zeker dat de basis straks klopt. Niets belangrijker dan een goed verlichtingsplan, een goede meubelopstelling en kleur- en materiaalkeuze. Met veel adressen in het netwerk kom je bovendien aan leuke adressen voor bijzondere producten en materialen, net even anders dan datgene wat in een doorsnee bouwmarkt te koop is.

Gecertificeerd LNV®-vastgoedstylist, maakt onderdeel uit van het Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten®. Het TrainingsCentrum Verkoopstyling en Woningpresentatie staat met het Europese Qfor kwaliteitslabel voor professionaliteit en kwaliteit en is hiermee een officieel erkend opleidingsinstituut.

Gecertificeerd Interieurontwerper door het International Academy for Interior Design, Instituut voor Binnenhuisarchitectuur, erkend door de Stichting Orde van Register Interieurontwerpers.

NEN2580 gecertificeerd, de uniforme meetinstructie voor het opmeten van woningen, opgesteld door NVM, VastgoedPro, VO, VNG en Waarderingskamer.

” De prijs voor het verkoopklaar maken van uw woning staat in geen verhouding tot het verlagen van de vraagprijs. Een kleine investering, een groot rendement! ”

Linda de Haan

Onze projecten

Retouche Vastgoedstyling biedt verschillende diensten, van een verkort styling consult tot op maat uitgevoerde projecten. Benieuwd wat vastgoedstyling voor u kan betekenen? Bekijk dan deze impressies!

Bekijk onze projecten
Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier.