Vastgoedstyling

Home / Vastgoedstyling

Vastgoedstyling is de eerste stap in het verkoopproces

Vastgoedstyling is een succesvolle en professionele aanpak ter voorbereiding van een woning op de verkoop. Het potentieel van een woning wordt zichtbaar gemaakt, zodanig dat de woning snel en tegen een zo hoog mogelijke vraagprijs wordt verkocht of verhuurd.

Statistieken wijzen uit dat huizen die op een professionele manier verkoop klaar zijn gemaakt, sneller verkopen en tegen een prijs die vaak hoger ligt dan soortgelijke woningen. Investeren in vastgoedstyling loont, het kan meer opleveren dan de vraagprijs met duizenden euro’s te verlagen.

In een schone, geordende en harmonieuze woning, waar licht, ruimte en zichtlijnen zijn gecreëerd, voelt een potentiële koper zich snel thuis!

Waarom Vastgoedstyling werkt

Een woning is een thuis, ingericht naar een persoonlijke smaak met persoonlijke spullen en herinneringen. Voor de huidige bewoner is het meestal niet makkelijk de  ‘eigen woningbezieling’ opzij te zetten wanneer de woning moet worden verkocht. Echter voor een succesvol verkooptraject is het noodzakelijk dat de verkoper de woning bekijkt vanuit het oogpunt van de potentiële koper en niet als trotse eigenaar.

Een huis kopen is voor het grootste gedeelte en emotionele beslissing. Het overgrote deel van de potentiële kopers beslist binnen een minuut of ze de woning willen kopen. De presentatie van de woning is daarom doorslaggevend.

De meerderheid van de potentiele kopers is niet in staat om door een persoonlijke smaak heen te kijken. Vastgoedstyling richt zich op het aantrekkelijker en interessanter maken van de woning zodanig dat het een brede doelgroep aanspreekt.

Hoe Vastgoedstyling werkt

Alle verbeteringen, groot en klein, van belangrijke onderdelen van de woning, bevorderen de verkoop. Een potentiële koper beleeft bij een bezichtiging lichtinval, orde, ruimte en harmonie en let extra op de staat van onderhoud en hygiëne. Alle zintuigen worden geprikkeld en deze prikkelingen moeten boven alles positief zijn voor een grote verkoopkans.

Vastgoedstyling legt de focus op deze prikkeling van de zintuigen en zorgt dat een groot publiek wordt aangesproken. De presentatie van de woning wordt dermate professioneel neergezet dat de eerste indruk onvergetelijk is!

Met praktische en handige adviezen wordt uw huis in een optimale verkoopconditie gebracht!

Het investeren in Vastgoedstyling

Het uitgangspunt bij Vastgoedstyling is creatief omgaan met de mogelijkheden, hergebruik van bestaande meubels en materialen doet wonderen. Alleen de veranderingen die zorgen voor het juiste effect krijgen prioriteit en bepalen hoeveel tijd en geld eraan besteed moet worden. Goed opruimen en schoonmaken hebben altijd prioriteit en bepalen al meer dan de helft het eindresultaat en dit kost niets!

Tegen ieder budget moet een woning gerestyled kunnen worden. Ten alle tijden, hoe hoog de investering ook, zal Vastgoedstyling zorgen voor een grotere en snellere verkoopkans en daarmee wordt het risico verkleint dat de vraagprijs met duizenden Euro’s omlaag moet.

Laat in een periode van grote veranderingen de presentatie van de woning over aan de Vastgoedstylist. Samen met de makelaar wordt op deze manier het beste uit de woning gehaald tijdens het verkooptraject. De verkoper kan zich zo concentreren op de volgende stap, de nieuwe woning!

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier.